Προϊόντα

Στην περιοχή αυτή θα βρείτε όλα τα προϊόντα μας που μπορείτε να προμηθευτείτε καθώς επίσης και πληροφορίες για τη διάθεση και τη χρήση τους. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις εκδόσεις OFFICE μέχρι και την έκδοση 2010. Τα προϊόντα μας είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για εκπαιδευτήρια

Θα βρείτε προϊόντα που απευθύνονται σε εκπαιδευτήρια και γενικότερα σε επιχειρήσεις παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών που εκπαιδεύουν και προετοιμάζουν υποψηφίους για πιστοποίηση στις εφαρμογές γραφείου (OFFICE).

Για προσωπική χρήση

θα βρείτε προϊόντα που απευθύνονται σε ιδιώτες που επιθυμούν να προετοιμαστούν μόνοι τους για τις εξετάσεις πιστοποίησης ή να λάβουν συμπληρωματική προετοιμασία στο σπίτι τους για όλες τις ενότητες πιστοποίησης.

Πακέτα - Προσφορές

θα βρείτε προϊόντα που απευθύνονται σε εκπαιδευτήρια και ιδιώτες και αποτελούν συνδυασμό προϊόντων σε προνομιακές τιμές για εσάς.

Mεμονομένα Αντικείμενα (Singles)

θα βρείτε προϊόντα για μεμονομένα αντικείμενα (π.χ. Word, Excel, Windows XP) που απευθύνονται σε ιδιώτες με συγκεκριμένες ανάγκες όσον αφορά την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις πιστοποίησης.