Χρήση Δικτυακού τόπου

Πως μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα που υπάρχουν στο Site?Σε τι μορφή μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα σας?

Πως μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα που υπάρχουν στο Site?

Το web site λειτουργεί με τη μορφή ενός πλήρως οργανωμένου e-shop. Έχετε στη διάθεσή σας ένα καλάθι αγορών το οποίο μπορείτε να γεμίσετε με όσα προϊόντα επιθυμείτε από αυτά που παρουσιάζονται. Κατά διαστήματα τα προϊόντα ανανεώνονται και παρουσιάζονται και καινούργια, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας. Αφού γεμίσετε το καλάθι σας προχωράτε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, όπου αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας τα προϊόντα μας.

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα το κατάστημά μας χρησιμοποιεί τη μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection), όπου σας κατευθύνει σε ασφαλή τοποθεσία για τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Σε τι μορφή μπορώ να παραγγείλω τα προϊόντα σας?

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε α) μορφή DVD και β) ηλεκτρονική μορφή (download).

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας καλείστε να επιλέξετε σε τι μορφή θα θέλατε να παραλάβετε το προϊόν

α) σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε DVD στην πλήρη συσκευασία του, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα ή πιστωτική κάρτα. Η παραγγελία χρεώνεται με έξοδα αποστολής και αποστέλλεται στη διεύθυνση που θα υποδείξετε.

β) σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν σε ηλεκτρονική μορφή (download), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα ή πιστωτική κάρτα. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνεται e-mail στη διεύθυνση που δηλώσατε με τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης του προϊόντος. Η παραγγελία δεν χρεώνεται με έξοδα αποστολής.